Billeje Mallorca

Biludlejning MallorcaSøger du billeje på Mallorca – Spaniens største ø – så er du kommet til det helt rette sted. Den populære spanske ø har anslået 29 millioner besøgende om året. 

De mange turister kommer, fordi de er tiltrukket af Mallorcas middelhavsklima, kultur, kulinariske lækkerier og historie. Palma de Mallorca har usædvanligt gode restauranter, kaffehuse og barer med rigelig underholdning langs strandpromenaden.

Fordelen ved at leje en bil i Palma de Mallorca er, at du vil være i stand til at besøge mange flere af Mallorcas turistattraktioner og lækkerier. De mange biludlejningsfirmaer på øen står klar med fremragende tilbud på billeje og et stort udvalg af køretøjer at vælge imellem.

Biludlejning på Mallorca kan foregå gennem populære udlejningsfirmaer som Hertz, Avis, Europcar, samt lokale firmaer såsom Centauro. Du kan vælge mellem flere forskellige afhentningssteder på øen. Ud over almindelig billeje på Mallorca kan du også leje autocampere, busser og scootere.

Billeje Mallorca Lufthavn

Søger billeje i Palma de Mallorca Lufthavn – også kendt som Aeropuerto de Palma de Mallorca (hjemmeside) – så er det naturligvis også en mulighed. Vi har endda gjort det til vores fornemste opgave at vise dig den billigste billeje på Mallorca, herunder billigste billeje Mallorca Lufthavn.

Lufthavnen er i øvrigt den tredje travleste i hele Spanien og en af ​​de vigtigste indgange til Mallorca. Lufthavnen er beliggende kun 11,5 km øst for øens hovedstad Palma de Mallorca, og det anslås, at den håndterer omkring 28 millioner passagerer årligt. Adskillige nationale luftfartsselskaber og lavprisflyselskaber opererer fra denne lufthavn, hvilket gør den ekstremt tilgængelig i hele Europa.

Skal du ind til lufthavnen og aflevere din udlejningsbil, bør du køre afsted i god tid. Husk at tjekke anbefalinger om billeje på Mallorca, da der kan være stor forskel fra udlejningsfirma til udlejningsfirma.

Parkering af udlejningsbil

Parkering på gaden på Mallorca er normalvis gratis, men det er ikke altid til at finde en ledig plads, så du kan være nødsaget til at skulle betale for parkering af din udlejningsbil. Der findes en del underjordiske p-kældre, hvor mange af dem er placeret nær de mest populære seværdigheder. For eksempel finder du en underjordisk p-kælder ved Hovedbanegården, Katedralen og Passeo Maritime.

Derudover kan du parkere din lejebil i centrum af Palma de Mallorca i en af byens mange underjordiske p-huse. Vi vil anbefale at parkere på en parkeringsplads i udkanten af ​​byens centrum og tage bussen ind til byen. Grunden hertil er, at der kan få rigtig mange mennesker og biler i højsæsonen.

Trafikken på Palma de Mallorca er, som i andre hovedstæder, meget tæt på visse tidspunkter af dagen og året. Hvis du kan, bør du undgå myldretiden. Om aftenen og weekenden kan der være masser af trafik og mennesker på vejen og strandpromenaden. Find også tilbud på billeje i Malaga, hvis du flyver lufthavnen.

Scroll to top