Billeje Malaga

Ønsker du at se det bedste af byen, bør du arrangere billeje i Malaga. Lejer du en bil i Malaga, kan du tage en tur langs den populære A-92 fra Malaga til Sevilla, eller du kan vælge at holde dig til kysten hele vejen op til den storslåede by Barcelona, ​​mens du stopper i Alicante undervejs.

Der er ingen tvivl om, at Malaga har enestående vejforbindelser, hvilket gør det til en fremragende base at udforske de nærliggende landsbyer og byer. Vælger du biludlejning i Malaga kan du også tage en tur ind i landet og opleve nogle af regionens skjulte perler med små restauranter, der ligger i bakkerne, hvor du kan opleve den autentiske smag af Andalusien.

I din udlejningsbil har du alle muligheder for at køre vidt og bredt, som du vil. Tag din lejebil og kør en dagstur til nærliggende Marbella længere nede af kysten eller tag ind i landet til Sevilla eller Granada for at opleve det spanske indre.

Biludlejning Malaga lufthavn

Biludlejning MalagaDe mange biludlejningsfirmaer garanterer den bedste service, og vi sammenligner priser på billeje i Malaga lufthavn. Vores søgemaskine undersøger konstant biludlejningsmarkedet og derfor kan vi tilbyde de mest konkurrencedygtige priser på billeje i Spanien og fra Malaga Lufthavn. Udover billigste priser finder du med stor sandsynlighed ikke bedre betingelser for billeje i Malaga lufthavn.

Malaga Lufthavn (hjemmeside) er den største internationale lufthavn med gæster til Costa del Sol, Marbelle og Andalusien. Grundet Malaga, som blevet en af de vigtigste turistdestinationer i Spanien, er lufthavnen vokset til den fjerde travleste lufthavn i Spanien.

Malaga-Costa del Sol Lufthavn (Aeropuerto de Malaga-Costa del Sol på spansk) ligger en kort køretur fra byen (8 kilometer), og det tager kun cirka 15-20 minutter uden for myldretiden. En lang række af de førende biludlejningsfirmaer som Avis biludlejning, Europcar, Hertz biludlejning og Sixt har deres biludlejningskontorer på niveau -1 i terminalbygningen.

Afhent og aflever din lejebil overalt i Malaga

Husk at du kan afhente og aflevere din lejebil overalt i Malaga eller et andet sted i det sydlige Spanien. Ved hjælp af vores unikke søgemaskine, som sammenligner priser fra mere end 25 biludlejningsfirmaer i Spanien, har du alle muligheder for at finde billig billeje i Malaga og Costa del Sol.

Hos Billeje-malaga.dk forsøger vi altid at finde de billigste priser på biludlejning i Malaga. Derudover kan vi næsten garantere, at vi har et af de bredeste udvalg af udlejningsbiler på markedet. Planlæg din ferie på Costa del Sol og lad os hjælpe med lejebilen.

Om Malaga

Malaga er en afslappet og skøn spansk by med strandpromenader med smukke palmer og masser af subtropisk vegetation i hele centrum. Porten til Costa del Sol er en af ​​Europas bedste ferieregioner. Man kan sige, at Malaga er en pulserende by med et af de mest tempererede klimaer i Middelhavet.

Pablo Picasso blev født her i 1881, og huset, hvor han tilbragte sine første år, fungerer nu som hovedkvarteret for Picasso Foundation. Det nærliggende museum dedikeret til hans kunst indeholder omkring 150 af hans værker.

En anden af ​​byens mest populære turistattraktioner er Alcazaba. Dette er en enorm fæstning, som er bygget mellem det 8. og 11. århundrede, og som viser en fin samling af fønikiske, romerske og mauriske artefakter.

Sidst men ikke mindst er Malagas katedral bygget på fundamentet af en gammel moské, som er særligt bemærkelsesværdig for sit udsøgte gotiske og renæssanceinteriør. Ønsker du at besøge en anden meget kendt og populær spansk destination, så kan vi anbefale Mallorca.

Scroll to top